Els ossos són forts perquè tenen calci. Si submergim un os de pollatre en vinagre, aquest àcid dissol el calci de l'os i es torna tou i flexible.
2 comentaris:
Anònim
ha dit...
no heu provat de submergir un ou de gallina,obviament, en un pot amb vinagre?? S'ha de posar l' ou dins un pot de vidre cubert amb vinagre i tapat durant dos o tres dies.Un cop l' obriu constatareu que el vinagre s' ha menjat la closca i l' ou pesa com una pilota de goma.US LA PODEU PASSAR PER VEURE LA TEXTURA,PERÒ ULL!!!! NO L' APRETEU PERQUÈ CONTINUA ESSENT UN OU I COM A TAL ES TRENCA! TAT
2 comentaris:
no heu provat de submergir un ou de gallina,obviament, en un pot amb vinagre?? S'ha de posar l' ou dins un pot de vidre cubert amb vinagre i tapat durant dos o tres dies.Un cop l' obriu constatareu que el vinagre s' ha menjat la closca i l' ou pesa com una pilota de goma.US LA PODEU PASSAR PER VEURE LA TEXTURA,PERÒ ULL!!!! NO L' APRETEU PERQUÈ CONTINUA ESSENT UN OU I COM A TAL ES TRENCA!
TAT
hola so´c en roger
Publica un comentari a l'entrada